Zsákos sitt elszállítás Budapest egész területén
Sittszállítás és Lomtalanítás Budapesten és Pest megyében
Építési törmelék elszállítás platós teherautóval és rakodással

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Sittszállítás – Lomtalanítás

Amennyiben megbízható sittszállítással, építési törmelék elszállítással foglalkozó céget keres, akkor a legjobb helyen jár. Sok-sok éves tapasztalattal rendelkezünk a zsákos sittszállítás, lomtalanítás területén, és nyugodtan állíthatjuk, hogy piacunk vezető szolgáltatói között tartják számon cégünket. Központunk Budapesten van, ebből adódóan a munkáink túlnyomó többsége is a főváros, és Pest megye bizonyos települései. Fontos megemlíteni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, kizárólagosan tehergépjárművel történő sittszállítással.

Mint azt már a bevezetőben említettük, cégünk nem konténeres sittszállítással foglalkozik, hanem a felgyülemlett építési törmeléket, tehergépjárművekkel szállítjuk el.

Sok esetben ez a típusú építési törmelék elszállítás, egy sokkal praktikusabb megoldás lehet, a konténeres sittszállításnál, de természetesen nagyon helyzetfüggő a dolog.

Amennyiben nem tudja biztosan eldönteni, hogy Önnek éppen melyik típusú sitt elszállításra lenne szüksége, nyugodtan hívja fel ügyfélszolgálatunkat vagy írjon emailt, és mindenben maximálisan a segítségére leszünk.

Nem fogjuk mindenáron meg győzni, hogy a zsákos sittszállítást válassza, a konténeres sittszállítás helyett, mert nem célunk az egyszeri tranzakciós értékesítés. Amennyiben Önnek jobb lenne a konténer megrendelése, akkor azt fogjuk javasolni, mert biztosak vagyunk benne, hogy amennyiben a jövőben zsákos sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége, akkor cégünket fogja választani, mint azt tették már egy jó páran, hiszen önzetlenül segítünk.

 

Budapest egész területén, a kiszállás ingyenes

Nem Konténeres Sittszállítás

Pontosan tudjuk, hogy kizárólagosan a hosszútávú ügyfél kapcsolatok jelenthetik egy cég sikerességét, és ennek érdekében mi is mindent elkövetünk. Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk az innovációra, ezért tudtunk és tudunk jelenleg is, egy lépéssel versenytársaink előtt járni, hiszen olyan eszközök és technikák állnak rendelkezésünkre a zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos megbízásainkhoz, amivel másokkal szemben a munka elvégzésének idejét, a töredékére tudjuk csökkenteni.

 Ezért mi nem csak időt spórolunk a partnereink részére, hanem egyúttal nyugalmat is szállítunk az életükbe, hiszen pontosan tudják, hogy amennyiben minket bíznak meg az elvitetni kívánt építési törmelékük elszállítására, akkor ez a folyamat zökkenőmentes lesz, és nincs miért feleslegesen idegeskedniük.

Sittszállítás és Lomtalanítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt.
Sitt elszállítás tehergépjárművel és kézi rakodással.
Platós sittszállítás Budapesten. Ha sittszállítás akkor , Tici Transport

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre se lesz szüksége

Gyakori kérdések építési törmelék elszállítással kapcsolatosan

Területfoglalási engedélyt kell igényelni?

Mivel a teherautóval történő sittszállítás esetében, konténer kihelyezése nem történik, ezért Önnek ezzel a dologgal sem kell foglalkoznia. Cégünk kizárólagosan 3,5 tonna össztömegű teherautókkal dolgozik, ebből adódóan szinte Budapest összes utcájában engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk.

Ez az egyik nagy előnye a kézi rakodással történő zsákos sittszállításnak, a konténeres sittszállítással szemben, hogy amikor végeztek a felújítással vagy bontással, akkor felhívnak minket és mi akár még aznap elszállítjuk a felgyülemlett építési törmeléket, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot.

Kizárólag Budapesten belül vállalunk sittszállítást?

Központunk Budapesten van, és munkáink jelentős többsége is a fővároshoz köt minket, viszont napi szinten végzünk sitt elszállítást, számos Pest megyei településen is. Nem feltétlenül csak Budapest belsőbb kerületeiben van létjogosultsága, a teherautóval történő sitt elszállításának a konténeres sittszállítással szemben.

Például ha csak kisebb mennyiségű sittet, lomot kell elszállítani (1-2 köbméter) akkor még úgy is olcsóbbak vagyunk, a konténeres sittszállításnál, hogy a rakodást jelen sittszállítás esetében munkatársaink végzik.

Magyarán egy olyan komplex építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosa megoldást kínálunk partnereink részére, ahol akár azon kívül, hogy felhív minket és megrendeli a sittszállítást, lomtalanítást, semmi más teendője nincsen. Mi a helyszínre megyünk a tehergépjárművel, akár az építési törmelék bezsákolásától, kezdve a pincéből vagy emeletről történő kitermelésen keresztül, egészen az elszállításig, cégünk elvégzi a teljes folyamatot.

Rengeteg időt tudunk spórolni ezáltal megrendelőink részére, ugyanis közel 30 éves tapasztalattal és több ezer elvégzett munkával a hátunk mögött, olyan rutinra tettünk már szert a sittszállítás, lomtalanítás területén, amivel sikerült már egy jó ideje a piacvezető szolgáltatók közé kerülnünk.

Folyamatosan arra törekedtünk az évek alatt, hogy egyre jobbá váljunk a kézi rakodással történő sitt elszállítás területén, és nyugodtan állíthatjuk, hogy azok a technikai eszközök ami cégünk rendelkezésére áll, a zsákos sittszállítás, lomtalanítás területén, az teljesen egyedülálló.

Ezáltal mi nem csak időt tudunk spórolni megrendelőink részére, de olyan helyzetekre is garantált megoldásokat kínálunk, ahonnan 10-ből 10 sittszállítással foglalkozó cég visszafordulna. Mondhatjuk ezt annak függvényében, hogy saját magunk tapasztaljuk, a napi ügyfél visszajelzések alapján, hogy olyan feladatokat tudunk megoldani rutinból, ahonnan mások azonnal visszafordulnak, ha meglátják, hogy honnan kell kitermelni a sittet, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot.

Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet!

Pincéből és emeletekről is vállaljuk a sitt kitermelését?

Ezt a témát az előző kérdéskörben meg is válaszoltuk, de aki esetleg nem olvasta volna, akkor a válaszunk egy határozott igen. Pontosan ez cégünk egyik legnagyobb erőssége, a pincéből, és emeletekről történő sitt, lom, egyéb nem veszélyes hulladék kitermelése.

Olyan egyedülálló technikai felszerelés áll rendelkezésünkre, ami garantáltan állíthatjuk hogy egyedülálló a piacon, és ezáltal a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk elvégezni a ránk bízott sittszállítási, lomtalanítási feladatokat, ezáltal partnereinknek rengeteg időt spórolva, és jelentős frusztrációtól megkímélve őket, azáltal hogy szinte bármilyen körülmények között gond nélkül ki tudjuk termelni az elszállítandó építési törmeléket.

Pontosan ez az egyik olyan sarkalatos pontja a kézi rakodással történő zsákos sittszállításnak, a konténeres sittszállítással szemben, ami egy teljesen egyedülálló, és sok esetben kikerülhetetlen megoldást kínál ügyfeleink részére.

Mit tartalmaznak a sittszállítással kapcsolatos alapáraink?

Zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos alapáraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat, a sitt elszállításának díját, és a rakodási díjat is, a tehergépjárműtől számított 20 méteres földszinti vagy udvari kihordás esetében. Fontos megjegyezni, hogy a pincékből és emeletekről történő sitt, lom kitermelését alapáraink nem tartalmazzák, ezt a folyamatot cégünk órabérben végzi.

Mekkora mennyiségű sittet, lomot tudunk egyszerre elhozni?

Tehergépjárművenként általában 3-4 köbmétert tudunk elszállítani, de van nagyobb platóval rendelkező 3,5 tonna össztömegű teherautónk is, ami akár 5-6 köbméternyi sittet, lomot is eltud egyszerre hozni. Mivel cégünk több teherautóval dolgozik egyszerre, ezért akár 20-25 köbméternyi sittet is eltudunk hozni egyszerre, amennyiben partnereink idő szűkében vannak, és gyorsan végezni kell a feladattal. 

Amennyiben minket rendel meg a felgyülemlett sitt vagy lom elszállítására, nem kell attól tartania, hogy egy esetleges műszaki hiba miatt nem tudunk a helyszínre érkezni, ugyanis két tehergépjárművet mindig tartunk arra az esetre, hogy a komoly igénybevételből adódó meghibásodás esetén, azonnal munkába tudjanak állítani egy másik teherautót.

Ezáltal megrendelőinknek semmiféle fejfájást ne okozzon egy sürgős sittszállítás megrendelése, amit egy esetleges tehergépjármű meghibásodás esetén le kellene mondanunk.

Azért fontos erről a jelenségről beszélni, mivel számos építési vállalkozóval vagy magánszeméllyel dolgozunk együtt, akik pont azért választanak minket többek között, mivel ez a dolog nálunk nem fordulhat elő. Természetesen egy tehergépjármű bármikor meghibásodhat, mivel óriási igénybevételnek vannak napi szinten kitéve, de mi gondoskodunk arról, hogy megbízóink ebből szinte semmit ne érzékeljenek, mert ha kell, akkor azonnal egy tartalék tehergépjárművet munkába állítunk.

Nálunk nincsenek rejtett költségek, és egyéb nem várt felárak

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás esetében, mi számít 1 köbméternek?

Általánosságban elmondható, hogy 30 darab normálisan félig rakott, maximum 30 kilogrammra töltött sittes zsák jelent 1 köbmétert. Amennyiben a sittes zsákokat tele töltik, abban az esetben kénytelenek vagyunk mi is duplán számolni a mennyiséget, mivel mi is köbméter után fizetjük a hulladéklerakási díjat, és ezáltal erre kiemelten figyelünk.

A maximum 30 kilogrammos súlyhatárt, pedig azért szabtuk meg, mert azt tapasztaltuk, hogy még a legjobb minőségű sittes zsák sem tud ennél nagyobb mennyiségű építési törmeléket szakadás mentesen szállítani.

Még egyszer akkor a lényeg, 1 köbméternyi bezsákol sitt, 30 darab félig rakott, maximum 30 kilogrammra töltött zsákból áll össze.

Vállaljuk az építési törmelék, lom, egyéb nem veszélyes hulladék sittes zsákokba töltését is?

Természetesen vállaljuk, viszont azt fontos megemlítenünk a félreértések elkerülése végett, hogy alapáraink a sitt bezsákolását nem tartalmazzák. A zsákolást és a pincéből, padlásról, vagy emeletekről történő építési hulladék vagy lom kitermelését, órabérben végezzük.

Mivel cégünknek ez az egyik legnagyobb erőssége, ezért nyugodtan állíthatjuk, hogy rengeteg időt tudunk spórolni ügyfeleink részére, amennyiben a sittszállítás ezen részét ránk bízzák. Olyan technikai eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyekkel sokkal gyorsabban tudunk végezni a sittszállítás ezen részével.

Viszont egy jó tanácsot fogadjanak meg: Amennyiben a sitt bezsákolását és kitermelését Önök végzik, mindenképpen gondoskodjanak megfelelő védőfelszerelésről, mert csúnya sebeket tud okozni, a zsákokból kilógó építési törmelék. Mindenképpen szerezzenek be egy megfelelő minőségű kesztyűt és vegyenek fel hosszúnadrágot, és egy vastag pulóvert. Munkatársaink elég gyakran még sípcsont védőt is felvesznek, mert így meg tudják óvni a láb alsó részét a sérülésektől.

A megrendeléstől számítva, általában mi az a leghamarabbi időpont, amikor el tudjuk szállítani a felgyülemlett sittet, lomot, építési törmeléket?

Mivel több tehergépjárművel dolgozunk, ezért nagyon sok esetben még a megrendelés napján is el tudjuk vállalni, a felgyülemlett hulladék elszállítását, de az esetek szinte teljes egészében, a megrendelés másnapján garantáltan címre tudunk menni. 

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Hulladékszállítás , konténer kihelyezése nélkül.
Sittszállítás rakodással egész Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt.
Lomtalanítás konténer kihelyezése nélkül Budapesten