Építési törmelék elszállítás – Megrendelése

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Mobil: 06703032553

Mobil: 06301518140  

 

Telefonon elérhetőek vagyunk:

 Hétfőtől – Szombatig 07:00 – 19:30-ig

 Vasárnap 07:00 – 18:00 -ig

Email: ticitransport@gmail.com

Rendelje meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást gyorsan és egyszerűen. Tici Transport

Ha minket hív, még területfoglalási engedélyre sincs szüksége

Rendelje meg a sittszállítást akár azonnal, vagy kérjen visszahívást:

14 + 5 =

Sitt és Lom elszállítás, konténer kihelyezése nélkül

Zsákos sittszállítás megrendelése Budapesten
Sittszállítás és Lomtalanítás Budapesten
Lomtalanítás Budapesten konténer nélkül

Budapest egész területén, ingyenes a kiszállásunk

Hasznos információk építési törmelék elszállítással kapcsolatosan

Zsákos sittszállítás és lomtalanítás esetében mi számít 1 köbméternek?

Általánosságban elmondható, hogy a bezsákolt építési törmelék és lom esetében, 30 darab, normálisan félig töltött (max. 30 kg / zsák) sittes zsák számít 1 köbméternek. Nagyon fontos, hogy ne legyenek tele töltve a zsákok, mert akkor mi is duplán fogjuk számolni, és a 30 kg-os maximális súlyhatárt is vegyék fegyelembe, mert ezen súly felett, már a legjobb minőségű sittes zsák is könnyen szakad, és ezáltal megnehezíti a kihordást.

Cégünk is köbméter után fizeti a hulladéklerakási díjat az átvevő helyen, ezért vesszük szigorúan a mennyiséget. Tehát 30 db sittes zsák jelent 1 köbmétert, normálisan félig rakodva, maximum 30 kilogrammra töltve / zsák.

 

A teherautóval történő sitt és lom elszállítás esetében kell területfoglalási engedélyt kérvényezni?

Mivel konténer kihelyezés nem történik, ezért Önnek nem kell foglalkoznia, a területfoglalási engedély beszerzésével sem. 3,5 tonna össztömegű tehergépjárműveinkkel, még a legszűkebb belvárosi utcákba is könnyedén behajtunk, és elvégezzük a ránk bízott építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatos feladatokat.

Pontosan ez az egyik legnagyobb előnye a zsákos sittszállításnak, a konténeres sittszállítással szemben. Sok felesleges frusztrációtól tudjuk magunkat megkímélni, és sok esetben még akkor is kedvezőbb árat tudunk kikalkulálni partnereink részére, ha a sitt kitermelését is cégünk végzi, mintha konténeres sittszállítást venne igénybe.

 

Kizárólagosan Budapesten vállaljuk a sitt elszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat?

Cégünk központja Budapesten van, ebből is adódóan a munkáink túlnyomó többsége a fővároshoz köt minket, azon belül is a belsőbb kerületekbe, ahol a konténer kihelyezése elég macerás, vagy egyáltalán nem megoldható. Ezen kívül számos Pest megyei településen végzünk napi szinten zsákos sittszállítást, úgymint Budaörs, Törökbálint, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Gyál, Üllő, Dabas, Biatorbágy.

Mivel a kisebb mennyiségű sitt vagy lom elszállítása esetében (1-2 köbméter), a kézi rakodással és teherautóval (Platós sittszállítás) történő sittszállítás még akkor is olcsóbb a konténeres sittszállításnál, ha a felgyülemlett hulladék kihordását cégünk munkatársai végzik.

Mivel mi egy komplex sittszállítást kínálunk partnereink részére, ezért nem csak hogy sok esetben kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mintha Ön konténer kihelyezését kérné, de még időt és energiát is spórolunk a megbízóink számára. Mivel cégünk akár az egész folyamatot átvállalja, kezdve a sitt bezsákolásával, pinéből vagy emeletről történő kitermelésén és elszállításán keresztül. 

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport