Építési törmelék elszállítás – Árak

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

1 köbméternyi inert építési törmelék elszállításának díja: 11.000 Ft

(1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja alap esetben: 367 Ft / Zsák)

Ebben az árban benne van a szemétlerakás díja, és tartalmazza a teherautó + sofőr + 1 fő rakodó díját is

 

1 köbméternyi vegyes hulladék (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) elszállításának díja: 14.000 Ft

(1 köbméternyi vegyes hulladék elszállításának díja alap esetben: 467 Ft / Zsák)

Ebben az árban benne van a szemétlerakás díja, és tartalmazza a teherautó + sofőr + 1 fő rakodó díját is

Budapest egész területén, a kiszállásunk ingyenes

Zsákos sittszállítás Budapesten, konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás és Lomtalanítás Budapest egész területén, konténer kihelyezése nélkül. Ha sittszállítás, akkor Tici Transport
Hulladékszállítás Budapesten konténer kihelyezése nélkül

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szüksége

Gyakori kérdések építési törmelék elszállítással kapcsolatban

Hány köbméternyi sittet, lomot, tudunk egyszerre elhozni?

Tehergépjárművenként átlagosan 4-5 köbmétert tudunk elszállítani, de van kisebb és nagyobb platós teherautónk is. Sok esetben vállalunk a fővárosban vagy Pest megyében, nagyobb volumenű sitt elszállítást is, és nem ritka, hogy egy helyről 20-30 köbméternyi építési törmeléket is elhozunk, egy nap alatt. Számunkra ez se jelent akadályt, mert ha kell, akkor akár 5 tehergépjárművel is a helyszínre tudunk menni.

 

Zsákos sittszállítás esetében, mekkora mennyiség számít 1 köbméternek?

Általánosságban elmondható, hogy zsákos sittszállítás esetében, 30 darab normálisan félig rakott, maximum 30 kilogrammra töltött zsákos sitt jelent 1 köbmétert. Amennyiben a zsákok duplán vannak töltve, abban az esetben mi is duplán fogjuk számolni a zsákokat, mert a hulladéklerakóban köbméter után fizetünk. Kérjük vegyék figyelembe, hogy ezt a dolgot kiemelten figyeljük, és ebből nem tudunk engedni. Köszönjük!

 

Mit tartalmaznak az építési törmelék elszállítással kapcsolatos alapáraink?

Alapáraink tartalmazzák a sitt elszállításának díját, a hulladéklerakási díjat, és a teherautótól számított 20 méteres körzetben található udvari vagy földszinti rakodás díját.

Természetesen kérésre akár munkatársaink az építési törmelék bezsákolását is elvégzik, vagy a pincéből, emeletről történő sitt kitermelését is, de ezt alapáraink nem tartalmazzák.

Annyi biztos, hogy a zsákos sittszállítás, lomtalanítás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunknak, és a több ezer elvégzett munkának köszönhetően, ebben olyan rutinunk van, hogy rengetek frusztrációtól tudjuk megkímélni a megrendelőinket, és jelentős mennyiségű időt is tudunk nekik spórolni, amennyiben ezen feladatokat ránk bízzák.

Meglepetések helyett, menjen biztosra! Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Kizárólag Budapest területén vállalunk sittszállítást, lomtalanítást, vagy Pest megyében is?

Mivel központunk Budapesten van, ezért az építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáink jelentős része is a fővárosban történik, de napi szinten megyünk számos Pest megyei településre is. Sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan kiemelt Pest megyei települések: Budaörs, Érd, Törökbálint, Vecsés, Gyál, Biatorbágy, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Diósd.

 

Sittszállítás, lomtalanítás megrendelése esetén, Budapest egész területén ingyenes a kiszállásunk?

Igen, Budapest egész területén ingyenes a kiszállásunk. Nálunk nincsen semmiféle árazási trükk, nincsen minimum fizetendő 3 óra. Csak a ténylegesen elvégzett munkaidő után kell fizetnie megrendelőinknek. Ráadásul sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos áraink tartalmazzák a földszinti, udvari rakodási díjat, a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzeten belül.

Pest megyei településeken viszont egy minimális kiállási díjat számolunk, de ez se jelentős. Pontos összeggel kapcsolatosan érdeklődjön telefonon, vagy emailben.

 

A sittszállítás, lomtalanítás megrendelésétől számítva, mi az a leghamarabbi időpont, amin belül általában tudjuk vállalni a hulladék elszállítását?

Mivel cégünk több teherautóval is dolgozik, és pontosan tudjuk, hogy egy lakásfelújítás, lomtalanítás során, csak ritkán lehet hetekre előre, vagy akár csak napokra előre megmondani a sitt elszállítás pontos dátumát, ezért a legtöbb esetben tudunk vállalni a megrendelés napján történő sittszállítást, lomtalanítást.

Viszont legrosszabb esetben is, másnak szinte 100%, hogy el tudunk menni a felgyülemlett építési törmelékért, vagy egyéb nem veszélyes hulladékért.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Tekintse meg sittszállítással kapcsolatos árainkat
Tekintse meg lomtalanítással kapcsolatos árainkat
Tekintse meg az építési törmelék elszállítással kapcsolatos árainkat